Ponudnik

UROŠ RAUTER S.P. (‘mi’ ali ‘naš’) upravlja s https://ustvarjalne-sanje.si/ (v nadaljevanju “Stran”). Namen podanih informacij je seznaniti kupce z našo politiko delovanja glede zbiranja, uporabe in razkrivanja osebnih podatkov, ki jih od uporabnikov prejmemo prek njihove uporabe Strani. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni zgolj za delovanje in izboljšanje Strani. Z uporabo Strani pristajate na zbiranje in uporabo podatkov v skladu z omenjeno politiko.

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Med obiskom naše Strani vas bomo morda prosili za določene osebne podatke, s pomočjo katerih vas lahko kontaktiramo ali identificiramo. Ti podatki lahko vključujejo, vendar niso omejeni na: ime in priimek, naslov, elektronski naslov in telefonsko številko.

Razkrivanje informacij tretjim osebam

Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, menjamo ali kakorkoli drugače razkrivamo tretjim osebam.

Zbiranje informacij

Kot mnogi ponudniki tudi mi zbiramo informacije, ki jih vaš brskalnik posreduje vsakič, ko obiščete našo stran (“Log Data”).

Te informacije lahko vključujejo sledeče podatke: naslov internetnega protokola (“IP”) vašega računalnika, vrsto in verzijo vašega brskalnika, vsebine, ki jih obiščete na Strani, čas in datum vašega obiska, čas, ki ga na Strani preživite, in druge statistične podatke.

Poleg tega lahko uporabimo druge storitve kot so Google Analytics, ki zbirajo, spremljajo in analizirajo podatke.

Komunikacija

Vaše osebne podatke lahko uporabimo za pošiljanje glasil ter tržnih in promocijskih materialov. Če se želite od njih odjaviti, sledite postopku za odjavo, vključenem v materialih samih, ali pa nam pošljite elektronsko pošto z zadevo “Odjavite me”.

Uporaba piškotkov

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran ali ponudnik storitve prek brskalnika prenese na trdi disk vašega računalnika (če se s tem strinjate), in strani oziroma ponudniku omogočajo, da vaš brskalnik prepozna ter si zapomni določene informacije. S pomočjo piškotkov in shranjevanja vaših podatkov si sistem tako lažje zapomni in obdela izdelke v vaši košarici, poleg tega pa si glede na vašo preteklo ali trenutno aktivnost na strani zapomni vaše preference, na podlagi česar vam lahko zagotovimo izboljšano storitev. S piškotki zbiramo podatke o prometu in interakcijah na strani ter tako ponudimo izboljšana orodja v prihodnosti. Brskalnik lahko nastavite tako, da zavrne vse piškotke ali vas opozori, ko so piškotki poslani. Če piškotkov ne sprejmete, morda ne boste mogli dostopati do vseh vsebin na strani.

Varnost

Da bi bil vaš obisk naše strani karseda varen, stran redno posodabljamo in preverjamo za morebitne varnostne grožnje ter pomanjkljivosti.

Za zagotovitev varnosti vaših osebnih podatkov je oddajanje naročila zavarovano z vrsto varnostnih ukrepov.
Vse transakcije so izvedene prek zunanjega ponudnika in se ne shranjujejo ali obdelujejo na naših strežnikih.

Spremembe politike varovanja zasebnosti

Da bi bil vaš obisk naše strani karseda varen, stran redno posodabljamo in preverjamo za morebitne varnostne grožnje Politika varovanja zasebnosti velja od 22. 3. 2016 in bo ostala v veljavi z izjemo morebitnih sprememb in dopolnil v prihodnosti, ki bodo v veljavo stopili takoj po njihovi objavi na tej strani.

Pridržujemo si pravico do posodabljanja in spreminjanja Politike varovanja zasebnosti, zato te vsebine redno spremljajte. Z uporabo Storitev po objavi morebitnih sprememb potrjujete seznanjenost s spremembami in privoljujete v spoštovanje prilagojene Politike varovanja zasebnosti.

V primeru večjih sprememb Politike varovanja zasebnosti vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti ali pa bomo obvestilo objavili na naši spletni strani.

Kontaktirajte nas

V primeru vprašanj o Politiki varovanja zasebnosti nas kontaktirajte.

Zadnja posodobitev: 01.01.2020